Çağrı Merkezi: 0 536 485 1994
Arşiv

Blog

Özel Üretim Olan Gizli Tabanlarımız !

Gizli tabanlarımız, siparişleriniz de 3-4-5-6-7-8 cm topuk seçimi yaptığınız kısımda bizler taban ölçeğine göre kullanılmaktadır.

Her ayakkabıda ölçek farkı olacağı için, vermiş olduğunuz siparişe göre gizli topuklu ayakkabılarımızı hazırlanamaktayız.

Öncelikle, sopuk press ile ön işlem yapılarak tabana sabitlemekteyiz. Aynı zaman da, Dikim sağlamaktayız.

Aksi durumda o taban atacaktır. Bu sebepten tüm önlemler alınmaktadır.

MYY AYAKKABI olarak hizmetimiz ve ihtiyaçlarınız bizim için bir GÜZEL ANDIR.

Boy Uzatan Ayakkabı Kalitesi

Firmamız prensip olarak doğru ürün mutlu müşteri sloganını vizyon edinmiş olup bu doğrultura boy uzatan ayakkabı üretmektedir. Uzun yıllardır sektöre hizmet vermemiz kaliteli ürünler üretmemizden kaynaklanmaktadır.

Boy uzatan ayakkabılarımız Kalite ve Dayanıklılık standartlarına göre üretilmektedir. Piyasada üretilmekte olan en kaliteli ayakkabı statüsündedir. Sizde hem kaliteli ürün kullanarak hem de boyunuzu uzatmak istiyorsanız üretimini yapmış olduğumuz boy uzatan ayakkabılarımız tam size göre.

Boy Uzatan Ayakkabı Günlük Kullanımı

Boy Uzatan Ayakkabı Günlük Kullanılır Mı?

Tarafımıza sıkça sorulan sorulardan biride boy uzatan ayakkabı günlük kullanım için uygun mudur?

Sorusu; üretimini yapmış olduğumuz ürünler farklı gizli topuk seçenekleriyle 3-4,5 ve bazı modellerimizde 7 Cm. olarak üretilmektedir.

4-5 veya 7 cm olan boy uzatan ayakkabılar günlük kullanım için uygun aynı zamanda sağlık için son derece faydalıdır.

 

Boy Uzatan Ayakkabı Günlük Kullanılacak Ürünler

Firmamız tarafından üretilmekte olan ortalama 100'ün üzerinde model bulunmaktadır, bu modellerin her biri tercihinize göre 4-5-6 veya 7 Cm. Olarak üretilmektedir, sizde tarzınıza en uygun olan modeli seçebilir ve boy uzatan ayakkabılarımızla uzun boylu olmanın tadını çıkartabilirsiniz.

Boy Uzatan Ayakkabı İçten Topuk Entegrasyonu

Boy Uzatan Ayakkabı Gizli Topuk İmalatı

Ürünlerimizde kullandığımız gizli topuk mekanizması firmamızın imalatı olup piyasada satılmamaktadır. Sitemizde bulunan her ürüne ayrı şekilde özel olarak hazırlanmaktadır.

Boy Uzatan Ayakkabı Gizli Topuk Harici Satışı

Firmamızın üretmiş olduğu gizli topuklar sadece ürünlerimiz için tasarlanmış olup harici olarak satılmamaktadır.

Boy Uzatan Ayakkabı Gizli Topuk Uzunluklarını Nasıl Belirlemeliyiz ?

Boy uzatan ayakkabılarda 4 çeşit topuk kullanmaktayız 3-4-5, 7 Cm.'dir. İmalatını yaptığımız ürünlerin ideal topuk cm tamamen sizlere bağlıdır. Siparişinizi oluştururken uzun süreli kullanım olacaksa ürünlerimizin açıklama kısmında Firmamız tarafından önerilen cm aralığı mevcuttur.
Boy uzatan ayakkabılarımız ile sizlere en iyi sunumu ve kaliteyi sağlamak durumundayız.

Boy Uzatan Ayakkabı Nedir, Nasıl Olur ?

Boy Uzatan Ayakkabı bir ayakkabının henüz kesim aşamasında gizli topuk için arka kısmının yüksek bırakılması ve bu suretle ürünün kullanıcısının boyunu uzatmasını sağlayan ayakkabıdır.

Boy Uzatan Ayakkabı tamamen özel işlemler sayesinde boyunuzu 3-4-5 ile 7 cm' e kadar uzatabilme özelliği taşıyan erkekler için son yıllarda geliştirilmiş en muhteşem teknolojilerden biridir.

Gizli topuk sayesinde boyları uzayan bireyler hem sosyal açıdan hemde psikolojik açıdan pozitif olarak hayatlarına devam etmektedirler.

Firmamız 2019 yılından günümüze sektöre hizmet etmekte olup bu tarihten günümüze boy uzatan ayakkabılar imal etmektedir.

Ürünlerimizin boy uzatma özelliğinin yanı sıra 1. sınıf deriden imal edilmesi ve ayın zamanda el yapımı olması da kalitesini ve şıklığını tamamlayan diğer özellikleri arasındadır.

Satın alacağınız boy uzatan ayakkabı dünya standartlarında üretilmekte olup aynı zamanda başta Azerbaycan, Almanya, İngiltere gibi avrupa ülkelerine ihraç edilmekte aynı zamanda Dubai, Qatar gibi Arap ülkelerine yıllardır toptan olarak satılmaktadır.

Kullanacağınız ürün hem 1. sınıf el işçiliğiyle üretilmekte olup hem de boy uzatma özelliği sayeside psikolojinizi ve sosyal statünüzü olumlu yönde etkilemektedir.